fbpx

Over ons (old)

Over ons

Wij zijn een groep jonge professionals met ruime ervaring op het gebied van visualiseren. Wij zijn gedreven, gepassioneerd en kunnen snel leveren. Wij kunnen niet wachten om met jou samen te werken.

 

 

Ons verhaal.

Beste kwaliteit film

Avizion is een high-end Architectural Visualization Studio, met een team van internationale architectuur visualisatie specialisten en projectmanagers. We zijn gevestigd in Europa, maar opereren over de hele wereld. We creëren grenzeloze visualisaties en nemen uw visie als onze missie. Door middel van foto- en videografie, 3D-modeling, rendering en 3D virtuele tours komt jouw project tot leven.

Communicatie tijdens het gehele traject staat bij ons op nummer één, om aan uw wensen te kunnen voldoen. Ook helpen wij verder dan alleen het leveren van iets wat u in gedachten heeft. Wij denken namelijk mee, geven advies en zetten onze expertise in om tot het beste eindresultaat te komen. Daarbij combineren we individuele aandacht met onze technologische bouwkundige kennis en kunde.

Hoge kwaliteit film

Your vision, our mission.

Creëren van grenzeloze visualisaties – overal en op elk moment – voor iedereen die een exclusief verhaal wil vertellen, gespecialiseerd in het verbinden van corporate merken met de nieuwe generatie.

Ons team

Jerry de Waart

Business manager

Jerry heeft zijn kwaliteiten in het ondernemen ontwikkeld tijdens zijn opleiding sport management en ondernemen. Hij is altijd op zoek naar uitdagingen om te groeien, zowel persoonlijk als met zijn onderneming. De belangrijkste focus van Jerry is de klant en de markt waarin hij aansluiting houdt binnen de organisatie. Daarnaast vormt hij een belangrijke spil tussen marketing, branding en sales.

Olivier Dutman

Sales specialist

Olivier studeert een Bachelor of Business Administration in Entrepreneurship en had een eigen evenementenbureau. Door zijn ervaring in het organiseren van veel evenementen heeft hij overzicht in complexe projecten. Tevens heeft hij daardoor een groot netwerk opgebouwd wat kan bijdragen aan de bekendheid van uw product. Hij bepaalt strategieën voor alle aspecten van de onderneming, zodat marketing en sales tot financiën en IT efficiënter kunnen renderen.

Hanno Zeeberg

Sales specialist

Hanno heeft tijdens zijn opleiding Sport Management en Ondernemen een passie gekregen voor sales en ondernemen. Hij houdt zich dagelijks bezig met de groei van Avizion. Hierin zoekt hij naar verschillende technieken om klanten te binden aan het bedrijf. De klant staat in dit proces centraal.

Jill Wolff

marketing specialist

Jill heeft de bachelor Creative Business afgerond, hier heeft zij dan ook de benodigde skills geleerd. Haar doel is om de marktpositie van Avizion te verbeteren om zo het merkimago te versterken naar de buitenwereld. Zij overziet de creative processen binnen het bedrijf en is verantwoordelijk voor de uitwerking hiervan. Hierbij verliest zij nooit de wensen van de consumenten uit het oog.

Wesly Nouse

Wesly Nouse

IT consultant

Door middel van techniek het werk sneller, beter en effectiever maken is wat Wesly het beste kan. Altijd gericht op de oplossing en een winnaar in hart en nieren. Tevens weet hij zelfs een ijsje te verkopen aan een eskimo dus is Wesly een geweldige toevoeging voor het team.

Wil jij met ons samenwerken? Aarzel niet en ga met ons het gesprek aan! Wij zijn altijd in voor nieuwe uitdaging. Wij weten als geen ander hoe wij jou wensen en behoefte, kunnen vertalen naar een fantastische film. 

Team Avizion

Your vision, our mission

Meer over ons te weten komen?

Wij nodigen je graag uit voor een gesprek.

Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hi 👋, hoe kunnen wij jou helpen?