fbpx

Diensten (old)

Diensten

Wij werken graag samen met exclusieve bedrijven met een uniek verhaal. Hierbij ligt de focus met name op hoogwaardige vastgoedobjecten. Daarnaast houden wij ons ook bezig met het maken van visualisaties voor luxe vervoersbedrijven, exclusieve modemerken en bedrijfsfilms.

 

Hoogwaardig vastgoed

Wat exclusief is, is vaak schaars en dus moeilijk te vinden. In de zoektocht naar je droomhuis/werkomgeving kom je al snel met een vaak terugkerend probleem, je verdwaalt in het aanbod zonder dat je echt een goed beeld krijgt van het huis en/of je nieuwe werkplek. Wij bieden makelaars en particulieren de oplossing door middel van onze exclusieve video’s. Denk hierbij aan een film van een villa, penthouse, appartement of grachtenpand. Wij zullen een van ons experts aan jou koppelen die jou door het hele proces zal leiden. Samen kunnen wij zorgen voor het beste resultaat. Benieuwd naar wat wij al gerealiseerd hebben? Bekijk onze film van Prinsengracht 468.

Luxe vervoersmiddelen

Een video van luxe vervoersmiddelen doet wonderen in de promotie van jouw bedrijf. Een film van hoge kwaliteit zal de verkoop of verhuur stimuleren. Onze focus ligt voornamelijk op luxe auto’s, motoren, jachten en privéjets. Wij zijn niet bang om te filmen op hoge snelheden en zorgen ervoor dat de luxe voertuigen magnifiek in beeld komen. Wil je zien hoe dit eruit ziet? Binnenkort komt de film online.

Exclusieve merken

Een belangrijk onderdeel van onderscheidend vermogen is exclusiviteit. Elk exclusief merk moet zich kunnen onderscheiden van de concurrentie, wij zullen jou hierin begeleiden. Mede door onze expertise en ervaring op het gebied van productie weten wij als geen ander hoe het is om een verhaal perfect af te stemmen op het merk. Iedereen die beschikt over een exclusief product en/of een bijzonder verhaal is bij ons aan het juiste adres. Neem eens een kijkje bij de film van Mercer.

Bedrijfspromotie

Tijdens onze ontmoeting komen wij graag meer te weten over jouw bedrijf en waarmee wij jou kunnen helpen. Wij zullen ons voornamelijk focussen op video’s die helpen bij de promotie van jouw bedrijf. Heb je andere wensen zoals het filmen van een documentaire? Geen probleem! Wij zijn flexibel en zullen er alles aan doen om een video te maken die perfect past bij het bedrijf. Zo hebben wij voor de advocaat Adriaan de Gier een film gemaakt voor zijn massaclaim tegen AirBnB.

Onze werkwijze

1. Brainstormsessie

Wat wil jij als klant? Wij horen graag jouw ideeën en zullen ook onze eigen expertise inbrengen om dit vorm te geven. Het voorlopige concept wordt vastgesteld en het budget wordt besproken.

 
2. Concept presenteren

Wij presenteren het gemaakte treatment o.b.v. de brainstormsessie. Jij kunt feedback geven op het treatment en dit verwerken wij. Na goedkeuring zullen wij een definitieve prijs vaststellen.

3. Pre-productiefase

Hier treffen wij de voorbereidingen voor de opnamen zoals: het inplannen van een draaidag, het samenstellen van de crew, regelen van props & apparatuur. In de pre-productie meeting lopen wij nog één keer het hele concept af.  

4. Draaidag

Op de draaidag zorgen we er samen voor dat we tot het best mogelijke resultaat komen. Ons productie team zal u begeleiden gedurende de dag en zal van te voren de callsheet sturen.

5. Montage

Onze audiovisuele afdeling gaat gelijk aan de slag om de opnames om te zetten in een film. Wij versturen de eerste versie waarin u de mogelijkheid krijgt om feedback te geven. Wanneer deze feedback is verwerkt gaat de film op Lock en is het tijd voor de Grading en Special effects.

6. Opleveren final film

Zodra de video naar wens is, delen wij met u de definitieve versie van de film en bedanken u voor de samenwerking. 

 

Wat kunnen wij voor jou
betekenen?

Geef jouw wensen aan door onze typeform in te vullen.

Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hi 👋, hoe kunnen wij jou helpen?